Lunchpauzeconcert met Jazztrio KEP in het theatercafé van DE KOM

Op vrijdagmiddag 27 oktober aanstaande kunt u weer genieten van een lunchpauzeconcert in het theatercafé van DE KOM en bent u welkom voor een verkwikkend intermezzo midden op de dag. Stap even uit uw dagelijkse bezigheden om een half uur te luisteren naar prachtige muziek. Het concert is gratis en begint om 12.45 uur, vanaf 12.30 is het theatercafé van DE KOM in de binnenstad van Nieuwegein geopend.

Jazztrio KEP, bestaande uit Elsie Reiziger, Peter van der Ent en Koen van Dijk, strijkt dan neer op de stip met eigen en nieuw repertoire en natuurlijk werk van hun (nog levende) jazzhelden. Kom lekker uw bammetje eten onder het genot van fijne muziek en luid het weekend muzikaal in!

Over Jazztrio KEP
KEP bestaat uit 3 docenten van het Kunstencentrum en KunstKOMbinatie de KOM.` Peter en Elsie maakten vroeger deel uit van ‘Elsie en de Mannen’ en hadden weer veel zin om een nieuwe band op te richten. Door een toevallig gesprek met Koen kwamen ze erachter dezelfde liefde voor jazz te hebben. Na een keer samen repeteren was het duidelijk, de klik was er. Tijdens het lunchconcert laten ze hun voorkeur voor jazz horen met stukken van John Scofield, Sonny Rollins, Miles Davis en ook eigen nummer.

Foto: Arend Bloemink

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk